DITT FÖRETAGS VIKTIGASTE VERKTYG!

WordPress | Responsiv | Support

Hemsida

En hemsida är det viktigaste verktyget för dig och ditt företag. Att nå ut till kunder på ett proffsigt och tydligt sätt hjälper dig att växa inom din genre. Tillsammans med våra webbdesigners ser vi till att skapa den perfekta webbsidan till just er. Vi ser till att webbhotell, domän och hemsida fungerar utan problem. Vi jobbar i wordpress!

Vad är webbdesign?

Webbdesign är våran tjänst där vi hjälper dig att skapa en ny, modern ,funktionell och tydlig webbplats. Genom att ha god och regelbunden kontakt med kunderna så planerar och designar vi en hemsida tillsammans ut efter era önskemål. Vi skapar hemsidor med kvalité och noggrannhet med hjälp av WordPress. Alla hemsidor vi skapar ser vi till att bli responsiva, vilket innebär att dem blir mobilvänliga för användaren. När sidan väl är klar så finns vi alltid till hands om de behövs någon typ av support.

Rebuild av hemsida

Är du inte nöjd med din nuvarande hemsida? Vi hjälper dig att få en ny touch på din hemsida så dina kunder får en användarvänlig hemsida som speglar ditt varumärke.

HUR GÅR DET TILL ATT SKAFFA EN HEMSIDA?

1. MÖTE

När du har tagit kontakt med oss, så bokar vi ett möte med dig över en kaffe, via mail eller liknande. Vi går sedan igenom vad för hemsida du vill ha och så får du en offert ut efter det.

2. PLANERING

När du har godkänt din offert så kommer vi överens om hur din hemsida ska vara uppbyggd och hur den ska se ut. Vi tar gemensamt fram vilka funktioner du behöver till din hemsida. Webbhotell och domännamn bestäms om du inte har något sedan innan.

3. UTFÖRANDE

Webbhotell och domännamn beställs och hemsidan skapas med alla funktioner. Självklart har vi kontinuerlig kontakt under hela byggnationen av hemsidan för att stämma av och att det blir som kunden önskar.

4. TEST

Nu är hemsidan i stort sett klar. Då testar vi alla funktioner så dem fungerar som de ska. Därefter hjälper även dig att själv kunna driva sidan.

5. LEVERANS

När du känner dig 100% nöjd så lanserar vi hemsidan, vilket betyder att den blir synlig för besökare.

Webbhotell

Vi hjälper dig att skaffa webbhotell och domännamn om du inte har det sen innan. Eftersom vi vill göra hemsidan säker så hjälper vi dig även att installera SSL.

Sökoptimering

Vi erbjuder sökoptimering (SEO) på din sida för dig som vill synas extra mycket.

Supportavtal

När du har en sida som vi har gjort så erbjuder vi support genom att du kan kontakta oss när du behöver hjälp med sidan.

Kontakta oss för en offert